Slim parkeren: vind de perfecte parkeerplek in Rotterdam

  • 20 januari 2020
  • 0 reacties
  • 73 Bekeken

Reputatie 3
Badge +3
  • Community Manager
  • 10 reacties

Omdat er steeds meer betaalde parkeerplekken komen, merk ik dat de vraag naar goede plekken in en rondom de grote steden toeneemt. Een topic met wat parkeertips lijkt mij daarom een goed idee! Ik heb zelf al een beetje het internet afgespeurd en zal ze hieronder delen. Heb je zelf tips: deel ze vooral! Sharing is caring, zullen we maar zeggen.

 

Straatparkeren in Rotjeknor is iets goedkoper dan in Amsterdam, maar je bent er alsnog wat geld aan kwijt. Gratis parkeren zit er niet meer in. Het laatste stukje vrij parkeren in Rotterdam (het Noordereiland) moest er 1 januari ook aan geloven. Hier een paar tips:

 

P+R

Ook Rotterdam heeft P+R transferia. Zes, om precies te zijn. Let op dat je hier (net als in andere steden) met het OV moet reizen om korting te krijgen. Een lijstje met P+R parkeerplekken vind je hier.

 

Parkeerapps

Overigens is er ook nog dit topic met parkeer-apps. We hebben het dan niet over services als Flitsmeister of Parkmobile, maar apps die daadwerkelijk parkeerplekken voor je vinden. Je leest er hier meer over.


0 reacties

Geen reactie

Reageer