Testers voor automatisch rijden gezocht

  • 1 maart 2019
  • 0 reacties
  • 70 Bekeken

Reputatie 4
Badge +6


AUTOPILOT, een Europees project dat zich richt op automatisch rijden, is op zoek naar testers. In heel Europa doen zij testen met zelfrijdende voertuigen. En binnenkort ook op de Automotive Campus in Helmond.

Ben je tussen de 18 en 70 jaar? En in het bezit van een rijbewijs? Dan kun je meedoen aan de test.
In de test ga je het parcours van de Automotive Campus op en test je waarschuwingen voor obstakels en gevaren op de weg. Tijdens de test is er begeleiding aanwezig.

De test neemt 1,5 á 2 uur in beslag en bestaat uit:
  • Een inleiding / presentatie over het project en de test;
  • De test zelf;
  • Het invullen van een vragenlijst.


De testen vinden plaats van dinsdag 12 maart tot en met donderdagochtend 14 maart. De locatie is de Automotive Campus in Helmond (adres: Automotive Campus 30, 5708 JZ te Helmond).


Let op! Het aantal plaatsen is beperkt. Meld je vóór 7 maart 2019 aan bij Kitty van Gastel via k.van.gastel@helmond.nl. Laat in je e-mail weten welk dagdeel of dagdelen je beschikbaar bent.

Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen om een definitief tijdstip in te plannen. Wanneer je meedoet, ga je akkoord met het feit dat er foto’s genomen worden en gedeeld worden op de website van de Automotive Campus, SmartwayZ.NL en gemeente Helmond.


Alle deelnemers krijgen een kleine verrassing na afloop. Daarnaast worden er twee dinerbonnen ter waarde van 50 euro per stuk en drie bioscoopbonnen van 10 euro per stuk verloot!

0 reacties

Geen reactie

Reageer