Welkom op de Slim Onderweg community!

  • 23 mei 2018
  • 2 reacties
  • 1495 Bekeken

Reputatie 4
  • Voormalig Community Manager
  • 6 reacties
Leuk dat je er bent! Slim Onderweg is een online platform waarop je in contact kunt komen met anderen die net als jij geïnteresseerd zijn in alles omtrent slimme mobiliteit. Want met behulp van ICT-toepassingen kan je steeds efficiënter, milieuvriendelijker, comfortabeler én veiliger van A naar B komen. Van elektrische en zelfrijdende auto's, tot slimme functionaliteiten in het openbaar vervoer en zelfs op de fiets. Kortom; je vindt hier alles wat te maken heeft met het toevoegen van 'intelligentie' aan mobiliteit!

Meld je aan, deel jouw ervaringen en praat mee over slimme mobiliteit!

Slim Onderweg is een initiatief van de ANWB, het Ministerie van Infrastructuur & Waterstaat, RAI Vereniging, CBR en Provincie Noord-Holland.

2 reacties

Reputatie 1
Goed initiatief, alleen het onder de aandacht brengen lukt nog niet echt zo te zien! Na een jaar nog geen enkele reactie en nog geen 200 leden vind ik niet best. Temeer omdat vorige week nog uitgebreid in het nieuws was dat veel automobilisten geen raad weten met de nieuwste hulpsystemen in auto's, en er om die reden ook geen gebruik van maken. Jammer dus. Zelf ben ik veel aktief op diverse autofora en anwb site etc. en ik vind nu pas deze site. Dat moet toch beter kunnen? Start online campagnes op, en radio en tv om dit onder de aandacht te brengen zou ik zeggen!
Reputatie 2
Badge +5
Hi @Marki3,

Dankjewel voor je berichtje en je feedback. Leuk dat je zo enthousiast en gedreven bent wat betreft slimme mobiliteit! Ik ben blij dat je ons toch hebt gevonden!

Ik heb je een persoonlijk berichtje gestuurd. We zijn nog maar kort geleden begonnen met het actief onder de aandacht brengen van de community en we zien de resultaten al! Heb dus nog even geduld en doe in de tussentijd lekker actief mee. Wij zijn vol vertrouwen dat dit straks dé plek is om mee te denken en te praten over (de toekomst van) slimme mobiliteit.

We hopen nog veel van je te horen!

Reageer